Arthrosamid

En ny metod för symptomlindring vid knäartros

Arthrosamid är en ny behandling vid knäartros som både kan komplettera de övriga behandlingar och metoder vi erbjuder, men även fungera som en egen komplett behandling.

 • Effektiv Knäartros Behandling med Arthrosamid

  Upptäck en banbrytande metod för smärtlindring och behandling av knäartros med Arthrosamid®. Denna avancerade icke nedbrytbara hydrogel injiceras direkt i knäleden för att minska smärta, förbättra rörlighet och stärka ledens stabilitet. Genom att integreras i synovialvävnaden ger Arthrosamid® långvarig effektivitet, vilket gör det till ett beprövat val för personer som lider av knäartros.

  Varför välja Arthrosamid® för din Knäartros Behandling?

  • Långvarig Smärtlindring: Arthrosamid har visat sig ge betydande smärtlindring som kan kvarstå i upp till flera år efter en enda behandling.
  • Stabiliserande Effekter: Hydrogelen stärker knäledens vävnad, vilket minskar instabilitet och förbättrar rörligheten.
  • Antiinflammatoriska Egenskaper: Genom att minska inflammation bidrar Arthrosamid® till att förhindra sjukdomsprogression och lindra smärta effektivt.

  Arthrosamid® är godkänt som medicinsk produkt för behandling av knäartros och har använts framgångsrikt i flera europeiska länder. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och ta steget mot en smärtfriare tillvaro med Arthrosamid.

 •  Arthrosamid® är baserat på en innovativ icke-biologiskt nedbrytbar hydrogelteknik och består av 2,5 % tvärbunden polyakrylamid och 97,5 % vatten. 
 •  Den medicinska beskrivningen av arthrosamid® är en ”injicerbar polyakrylamidhydrogel”, även känd som ”2,5 iPAAG”.  
 •  Godkänd för behandling av knäartros, Arthrosamid® är lämpligt, säkert och effektivt för de flesta patienter med tillståndet.

läs mer på Arthrosamid.se